Heeft u vragen? Bel: 078-6148148

toegangscontrole

Iseo Argo is de ideale oplossing voor toegangscontrole bij u thuis of uw bedrijf. Het concept biedt oplossingen voor o.a. vakantiewoningen zoals Airbnb’s en B&B’s, sportscholen en kantoorpanden.

De Libra Smart LE60 elektronische cilinder is één van de producten van het ISEO Zero1 productassortiment dat kan worden bediend met de Argo app. De Iseo Libra Smart LE60 Dubbel heeft zowel aan de binnenzijde als buitenzijde een elektronische knop met vrije rotatie en kunt u dus aan beide zijden met een smartphone of tag bedienen.

De Libra Smart LE60 cilinder werkt op een batterij en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op zowel nieuwe als bestaande deuren. Hij kan worden gebruikt met elk type mechanisch deurslot en heeft geen bedrading nodig. Elke mechanische profielcilinder kan eenvoudig vervangen worden voor een Libra Smart LE60 cilinder.

Modulair
Tevens is deze cilinder modulair opgebouwd waardoor deze makkelijk om te bouwen is naar een andere lengte. Maximale lengte tot wel 90/90. De Libra Smart LE60 cilinders zijn beschikbaar in een uitvoering zonder en met SKG*** . Beide uitvoeringen zijn geschikt voor gebruik onder alle weersomstandigheden (IP66/IP67/IP68/IP69).

Open toegangsdeuren met uw smartphone
Het enige wat u nodig heeft, is de gratis Argo app op uw smartphone en één van de Iseo Smart producten. Koppel uw telefoon via Bluetooth Smart met het Iseo Smart slot en u kunt alle ISEO Smart sloten beheren, controleren en openen zonder dat u extra software of een internetverbinding nodig heeft. Alle Iseo Smart producten zijn toepasbaar op bestaande (mechanische) sloten. Van voordeur, garagedeur, locker of welke toegangsdeur dan ook. Het openen gaat eenvoudig en snel met uw smartphone, smartwatch, sleutelkaart, tag of pincode. Met Argo kunt u ook toegangsrechten voor maximaal 300 gebruikers per deur beheren, de laatste 1000 gebeurtenissen bekijken (toegang, ongeautoriseerde toegangspogingen, enz.) en tijdschema’s instellen.

Sleuteloverdracht op afstand
Beschikt u over een Airbnb, B&B of vakantiewoning? Met de optionele Argo host en Argo guest app kunt u eenvoudig op afstand de sleuteloverdracht met uw gasten regelen. In de app stelt u een verblijfsperiode in en na afloop vervalt het recht op toegang automatisch.

Gratis updates van software en firmware
De Argo app kunt u gratis downloaden en werkt zonder internet, omdat deze rechtstreeks via Bluetooth Smart verbinding maakt met het slot. Met deze gecodeerde communicatie wordt de hoogste beveiliging gegarandeerd. Software-updates zijn gratis. Zo kunt u altijd volledig profiteren van alle nieuwe functies en is uw Smart Home oplossing altijd up-to-date. U ontvangt een melding wanneer er een update beschikbaar is waarna deze rechtstreeks vanaf uw smartphone op het apparaat geïnstalleerd wordt.